Campingbeheerder Frankrijk (m/v)

Offre d'emploi

Campingbeheerder Frankrijk (m/v)

Frankrijk

RCN Vakantieparken

Gérance camping

CDI

Rémunération: 2500 - 3500

annonce postée le 28/08/2017

Description détaillée du poste

Wij zijn op zoek naar een commerciële camping beheerder met leidinggevende ervaring voor een park in Frankrijk.

RCN staat voor samen, natuurlijk, persoonlijk, (maatschappelijk) betrokken en innovatie. Wij bieden unieke vakanties aan op 9 campings in Nederland en 8 campings in Frankrijk, perfect afgestemd op de persoonlijke wens van de gast. RCN bestaat al 65 jaar en heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Zoover Award ‘beste camping- en vakantie aanbieder 2017’. Een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering is dat de winst wordt besteed aan goede doelen, zoals het organiseren van vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking. Een hele andere invalshoek dan de meeste vakantieparken. Als campingbeheerder help jij hieraan mee.

De functie:
Als campingbeheerder ben je verantwoordelijk voor een optimale bedrijfsvoering, waaronder begrepen de bezettingsgraad, de overall parkkosten, de inzet van medewerkers, relatiebeheer met stakeholders & overheid, kwaliteit van de dienstverlening en veiligheid. Je zorgt daarbij voor een optimale gastbeleving. Je geeft op creatieve en ondernemende wijze invullen aan de wensen van de gasten. Ook ben je het gezicht van het park; je vertegenwoordigt het park zowel naar de gasten als naar buiten toe. Het is daarbij van belang dat je goed Frans spreekt en het is een pré als je de Franse cultuur & de Franse gebruiken kent.

Parkmanager bij RCN is een dynamische functie waarin je grote vrijheid krijgt voor creativiteit en ondernemerschap. Tevens krijg je een dienstwoning op het park aangeboden, omdat je uiteraard snel voor de gasten klaar wil staan. Het is veelzijdig werk waarin je een groot netwerk opbouwt. Daarnaast krijg je van ons volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, denk hierbij aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Compétences requises

Wij zoeken een beheerder met:
• minimaal 3 jaar relevante leidinggevende ervaring in de hospitality branche;
• Afgeronde HBO- of universitaire opleiding, bij voorkeur branche gerelateerd;
• goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift;
• goede organisatorische kwaliteiten, zakelijk inzicht, dynamiek en flexibiliteit;
• enthousiasme en dienstverlenende kwaliteiten als gastheer/ gastvrouw.

Wij bieden:
- RCN biedt je een Frans arbeidscontract met een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Een dienstwoning op het park tegen een aantrekkelijke huur.
Een uitdagende en afwisselende baan waarin je jezelf optimaal ontwikkelt.

Notre entreprise

Campings